Fortrolighedspolitik

Dette dokument er fortrolighedspolitikken for Visioneers, Resedavej 75, 8600 Silkeborg, Danmark (herefter kaldet ”VISIONEERS”). Den gælder for alle websites, mobile apps og spil, som drives af VISIONEERS.

Såfremt et link på en webside drevet af VISIONEERS fører dig til en anden webside, der ikke drives af VISIONEERS, eller hvis du anvender en tredjeparts-tjeneste, bør du være opmærksom på, at denne fortrolighedspolitik ikke vil gælde for denne tredjeparts-webside.

VISIONEERS indsamler, behandler og opbevarer de data, som du velvilligt sender til VISIONEERS (fx i standardskemaer eller på anden vis via websider og spil drevet af VISIONEERS) via elektronisk eller andre former for kommunikation, eller som bliver overført under interaktionen mellem dig og websider og spil tilhørende VISIONEERS, i henhold til følgende paragraffer og i overensstemmelse med gældende reglementer.

Dette omfatter data, du giver til andre brugere, når du kommunikerer med dem på websider og via spil drevet af VISIONEERS.

Besøg på VISIONEERS-websider

Når du besøger en webside, der drives af VISIONEERS, vil din browser automatisk videresende IP-adresse, browserversion, skærmopløsning og operativsystem for den enhed, du åbnede siden med. Din browser vil også opgive dato, tidspunkt og varighed for dit besøg på websiden samt de forskellige sider, du åbnede under besøget. VISIONEERS bruger disse oplysninger til optimering af deres websider og spil. Derudover anvender VISIONEERS analyse-værktøjet Google Analytics for sine websider.

Brug af VISIONEERS-spil

Registrering

Når du registrerer dig til et spil drevet af VISIONEERS, skal du indtaste din e-mail-adresse og vælge et brugernavn og en adgangskode. Disse data vil blive lagret vedvarende af VISIONEERS. Undlad venligst at bruge dit rigtige navn, en anden persons navn eller navnet på et beskyttet registreret varemærke som brugernavn. Disse oplysninger vil blive gemt for at kunne verificere ejerskab af din brugerkonto ved kontakt til vores support samt mulighed for at kunne nilstille sin adgangskode.

Brug af spillene

VISIONEERS opbevarer og behandler dine personlige data for at implementere den spilbrugerkontrakt, der er indgået, samt de brugsmuligheder, der er tilknyttet kontrakten. Derudover anvender VISIONEERS analyseværktøjet Google Analytics for sine spil.

Kommunikationskanaler

De spil og websider, der drives af VISIONEERS, tilbyder forskellige muligheder for at kommunikere med VISIONEERS eller andre spillere. Derudover registrerer VISIONEERS brug af kommunikationskanaler i en kort periode for at analysere og reparere eventuelle tekniske fejl, for at garantere systemsikkerhed og -integritet samt for at generere brugerstatistik på ikke-personlig basis. De rapporter, der bliver genereret, indeholder data og tidspunkt for beskeden, sender og modtager og mængden af data, der bliver sendt.

VISIONEERS gemmer og behandler dine personlige data for at effektuere, at spilbrugerens kontrakt og spilmulighederne forbundet med kontrakten overholdes.

Ingen ansatte hos eller agenter for VISIONEERS læser dine beskeder uden dit samtykke. Skulle VISIONEERS få mistanke om uretmæssig og/eller uautoriseret brug af de forhåndenværende kommunikationskanaler (f.eks. når en bruger anmelder en besked), så forbeholder VISIONEERS sig ret til at undersøge den relevante spilkonto og de beskeder, der er sendt fra den konto, og til at foretage nødvendige handlinger, hvor det er passende.

Undersøgelse af spilmanipulation

VISIONEERS vil indsamle og opbevare oplysninger, der afspejler, hvordan de websider og spil, der drives af VISIONEERS, bliver brugt, fx brugeraktiviteter inde i spillene og kommunikation mellem brugere i spillene eller kommunikation via spilrelaterede tjenester. Dette omfatter overvågning af spillemønstre og kontrol af mulighed for manipulation af spil med det formål at opdage misbrug eller upassende aktiviteter blandt brugerne. VISIONEERS anvender særlige programmer til at registrere overtrædelse af spillenes regler, fx programmer, der kan registrere brug af uautoriserede scripts. Til dette formål kan programmerne lagre IP-adresser, login-data for de seneste 14 dage samt alle andre data, browseren overfører som header-oplysninger.

Hvis VISIONEERS fastslår, at du bryder dine kontraktmæssige forpligtelser, fx ved at bruge uautoriserede scripts, forbeholder VISIONEERS sig udtrykkeligt retten til at sammenflette din IP-adresse med andre data om dig, som VISIONEERS har opbevaret, for at underrette dig om overtrædelsen. VISIONEERS kan herefter træffe yderligere foranstaltninger over for den pågældende bruger for at genetablere normal drift af spillet.

Betalingsbehandling

Du skal opgive yderligere oplysninger, når du foretager en betaling.

VISIONEERS vil videresende de data, der er nødvendige for at behandle betalingen, til de serviceudbydere, der er ansvarlige for at modtage betalingen. VISIONEERS benytter STRIPE i San Francisco (USA) til at levere sådanne betalingstjenester. STRIPE er juridisk bundet til at anvende dine data på en fortrolig og sikker måde i overensstemmelse med gældende lovgivning, og de kan kun anvende dine data til opfyldelse af deres kontraktmæssige forpligtelser.

VISIONEERS har ret til at levere data til tredjeparter, som skal levere tilgodehavender fra brugeren til VISIONEERS, eller til tredjeparter, der er ansvarlige for at modtage betalinger, såfremt dette er påkrævet for at modtage sådanne tilgodehavender.

Videresendelse af dine data til tredjeparter

VISIONEERS vil i visse tilfælde videresende dine personlige data til følgende tredjeparter:

• Betalingsudbydere (se ovenfor)
  • IT-tjenesteudbydere (fx e-mail-udbydere, host-leverandører)
  • Statslige bureauer (fx undersøgelsesmyndigheder)

Sådanne tredjeparter er juridisk bundet til at bruge dine data på fortrolig og sikker vis og i overensstemmelse med gældende lovgivning. Tredjeparterne kan kun bruge dine personlige data, hvis de er påkrævede for at opfylde kontrakten, eller der er juridisk basis for denne adgang.

VISIONEERS videregiver aldrig dine personlige oplysninger til tredjeparter i forbindelse med markedsføring.

Tekniske elementer

Cookies

Cookies er små filer, der gør det muligt for VISIONEERS at registrere visse oplysninger om din enhed, for eksempel for at identificere dig, når du besøger en webside igen eller for at generere statistik. De fleste cookies bliver slettet automatisk, når du lukker browseren eller forlader websider eller spil, der drives af VISIONEERS. Visse cookies kan imidlertid blive liggende i en længere periode.

Webmarkører

VISIONEERS bruger "webmarkører" (også kendt som "clear GIFs", "web bugs" osv.). En webmarkør er et link på en webside, som peger hen til et lille grafisk billede. Når websiden bliver åbnet med det indlejrede link, vil der automatisk blive anmodet om det lille grafiske billede. VISIONEERS bruger webmarkører for at optimere websider og til at tælle eller registrere antallet af besøg på specifikke websider.

Sociale plug-ins

VISIONEERS bruger sociale plug-ins på deres websider og spil, såsom Facebooks “Synes godt om”-knap eller Facebook Connect og Googles “Google +1”-knap. En fælles funktion for de sociale plug-ins er, at når du åbner en VISIONEERS-webside, der bruger et socialt plug-in, vil de samme data blive videresendt til udbyderen af det sociale plug-in, som når du åbner udbyderens side direkte. Hvis du for eksempel åbner en udbyders webside, der har Facebooks “Synes godt om”-knap indlejret, vil Facebook modtage din IP-adresse, browserversionen, operativsystemet på den enhed, du har åbnet siden med, og linket til den webside, der indeholder “Synes godt om”-knappen. Dette sker også, selvom du ikke har brugt nogen af de tjeneste, sådanne udbydere leverer. Hvis et plug-in er leveret af Facebook eller Google, vil de ovennævnte data blive overført til USA. Yderligere oplysninger vil blive videresendt, hvis du er logget på en af disse tjenester og/eller bruger det sociale plug-in, mens du åbner websiden. Forhør dig venligst med den relevante udbyder om, hvilke data der i dette tilfælde bliver videresendt.

Google Analytics

VISIONEERS bruger web-værktøjet Google Analytics til sine websider og spil og spilhjemmesider. Google Analytics muliggør evalueringen af dit besøg på VISIONEERS’ spil og websider via cookies. I denne proces indsamler Google Analytics data ved hjælp af page views, dvs. tekniske egenskaber for den enhed, der bliver brugt til at besøge websiden, samt dine aktiviteter i forbindelse med VISIONEERS’ spil og websider. Disse data bliver evalueret af Google Analytics i henhold til Google Analytics’ forpligtigelse over for VISIONEERS, for på denne basis at udarbejde rapporter, som bl.a. konstaterer, fra hvilken URL en webside eller et spil af VISIONEERS bliver brugt, fra hvilket omtrentlige geografiske sted en webside eller et spil af VISIONEERS bliver besøgt, hvor lang tid et besøg af en webside eller et spil af VISIONEERS varer og en oversigt over besøgets forløb. Du kan forhindre brugen af cookies ved hjælp af dine browserindstillinger, dog kan dette forringe brugen af VISIONEERS’ spil og websider. Alternativt kan du downloade og installere det følgende plug-in til din browser (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de), som vil anvise JavaScript-Coden fra Google Analytics til ikke at fremsende informationer om besøget af VISIONEERS’ spil og websider til Google Analytics.

Fortrydelse af samtykke

Du kan fortryde dit samtykke når som helst, medmindre VISIONEERS behandler dine personlige data i forbindelse med kontraktmæssige og juridiske formål.

Rettelser i eller sletning af personlige data

Du kan rette i dine personlige data når som helst (fx for at opdatere eller korrigere dem) eller slette dem fuldstændigt. Bemærk venligst, at VISIONEERS ikke vil kunne godkende din sletningsanmodning, hvis den er i konflikt med forpligtelser til at bevare fortegnelser eller med VISIONEERS' eller tredjeparters juridiske interesser. Hvis du vil have VISIONEERS til at rette dine personlige data eller indstille brugen af dine data, skal du venligst kontakte VISIONEERS på support@pludr.dk. VISIONEERS vil derefter foretage de anmodede ændringer eller slette dine data så hurtigt som muligt. VISIONEERS skal imidlertid minde dig om, at visse foranstaltninger af tekniske eller organisatoriske årsager stadig kan blive truffet, efter at du har indsendt din sletningsanmodning, såfremt sådanne foranstaltninger allerede er iværksat, men ikke gennemført på det pågældende tidspunkt.

Oplysninger om personlige data

Ved anmodning vil VISIONEERS informere dig om alle de personlige data om dig, der bliver opbevaret gratis. Disse oplysninger vil blive sendt til dig i elektronisk form, sædvanligvis via e-mail.

Endelige bestemmelser

VISIONEERS forbeholder sig retten til at rette deres fortrolighedspolitik når som helst, men VISIONEERS vil altid overholdende gældende lovgivning for databeskyttelse. Såfremt du har generelle spørgsmål vedrørende denne fortrolighedspolitik og om databeskyttelse hos VISIONEERS, skal du venligst kontakte os på support@pludr.dk. Hvis det er muligt, skal du venligst kontakte os via den e-mail-adresse, du oplyste, da du registrerede dig i spillet.

Senest opdateret d. 23. juli 2014